Over Ons

Een kleine inleiding over het ontstaan van ons bedrijf.

Wij zijn een jong en dynamisch klein schildersbedrijf afkomstig uit Haaften dat gericht is op de particuliere en kleine zakelijke markt. Doordat we een klein schildersbedrijf zijn, zijn de lijnen kort en kunnen wij direct op de wensen van de klant inspelen. Door onze achtergrond, beiden afgestudeerd aan het Nimeto (schildersvakschool) te Utrecht, is zowel de kennis als het uitvoerend vermogen aanwezig binnen het bedrijf. Door samen te werken met innovatieve merken zoals Sikkens, Wijzonol en Sigma kunnen wij de klanten nieuwe producten en innovaties aanbieden op het gebied van het beschermen van uw huis en-of kantoorpand.

Ook op het gebied van houtrot werken wij samen met een innovatief merk als Repair Care. Dit merk heeft een uitstekende reputatie als het gaat om houtrot reparaties.

Voor informatie of vragen over ons bedrijf kunt u te alle tijde contact met ons opnemen.

DIENSTEN:


Een korte omschrijving van onze diensten:

 * schilderwerk binnen
 * schilderwerk buiten
 * glaszetten
 * glas in lood
 * glasweefsel/behang
 * behangen
 * houtrot reparaties
 * plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren

Schilderwerk binnen

Bij het schilderwerk aan de binnenzijde moet u denken aan het aanbrengen van glasweefsel behang c.q. ook het normale behang. Maar ook het schilderen van de muren, kozijnen en deuren, het plaatsen van glas in lood of het plaatsen van normaal glas.

Schilderwerk buiten

Bij het schilderwerk aan de buitenzijde van het huis moet u denken aan het onderhoud van het verfsysteem of het opnieuw aanbrengen van een verfsysteem. Het plaatsen van isolerend glas, het verwijderen van houtrot en het opnieuw aanbrengen van hout of opvullen met een reparatie middel.
Ook het kleinschalig plaatsen van nieuwe deuren, kozijnen en ramen behoort bij ons tot de mogelijkheden.