Media

Twee broers maken Hakkert Totaal Schilders compleet


Hakkert Totaal Schilders is een jong en dynamisch schildersbedrijf in Haaften dat bestaat uit de broers Aron en Arnou Hakkert. Zij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en hebben inmiddels een groot aantal projecten op hun naam staan. Aron: “Doordat we een klein schildersbedrijf zijn, zijn de lijnen kort en kunnen wij direct op de wensen van de klant inspelen.” De heren zijn beide afgestudeerd aan het Nimeto (schildersvakschool) in Utrecht en daarom is zowel de kennis als het uitvoerend vermogen aanwezig binnen hun bedrijf. Arnou: “Door samen te werken met innovatieve merken kunnen wij de klanten nieuwe producten en innovaties aanbieden op het gebied van het beschermen van hun huis of kantoorpand.”

Hakkert Totaal Schilders bieden hun klanten het totaalpakket van binnen- en buitenschilderwerk. Bij schilderwerk aan de binnenzijde hoort het aanbrengen van (glasweefsel)behang, maar ook het schilderen van muren, kozijnen en deuren en het plaatsen van glas in lood. Bij schilderwerk aan de buitenzijde is te denken aan het onderhoud van het verfsysteem of het opnieuw aanbrengen van een verfsysteem. Ook het plaatsen van isolerend glas, het verwijderen van houtrot, het opnieuw aanbrengen van hout of opvulling met een reparatie middel en het kleinschalig plaatsen van nieuwe deuren, kozijnen en ramen behoort tot de mogelijkheden. 

De website van de heren ziet er sjiek uit en dat is ook waar Hakkert Totaal Schilders zich in onderscheiden. “Het is moeilijk om je staande te houden in deze markt, maar ik denk dat wij het verschil maken door onze kennis op het gebied van de materialen waarmee we werken en het advies wat we hierin geven”, vertelt Aron. “Onze kwaliteit steekt boven die van anderen uit, dat krijgen we keer op keer te horen.”

Belangrijk is dat voor particulieren die hun woning aan de binnen- en of buitenkant willen laten schilderen, sinds enkele jaren een 6% BTW regeling geldt in plaats van een 21% BTW regeling. Deze regeling geldt echter pas vanaf twee jaar na de nieuwbouw van de woning. Voor de zakelijke markt geldt deze regeling niet.

Op de website staat een groot aantal foto’s van projecten waaraan Hakkert Totaal Schilders hebben gewerkt en de heren zijn er trots op. “Op die manier kunnen klanten zien wat we doen en hoe we het doen. Daarnaast kunnen ze direct doorklikken naar het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.” Hakkert Totaal Schilders zijn trouwens nu al klaar voor de winter. Aron: “Offertes voor de winterschilder kunnen al worden aangevraagd!”

Tekst: Anne Haakmeester
Bron: BIK, De Toren; Zaltbommel

BEKIJK KRANTENARTIKEL >>